Graszoden
Waarom graszoden van Houthandel J. van der Krol?
Met deze graszoden ben je verzekerd van een sterk, goed en snel te betreden gazon. De graszoden worden vers gesneden en kosten € 3,95 per vierkante meter (= 1 rol van 58 x 173 cm). De zoden zijn van dinsdag t/m vrijdag verkrijgbaar, mits de weersomstandigheden het toelaten.
Om aan de vraag te kunnen voldoen en teleurstelling te voorkomen, raden wij aan om je bestelling ruim van tevoren door te geven. De zoden kunnen tussen 9.00 en 16.30 uur worden afgehaald.
Als particulier krijg je gratis bemesting bij je bestelling! 
Wil je het gazon bij- of inzaaien? Bij ons koop je het juiste graszaadmengsel. Je vindt bij ons ook verschillende bloemenmengsels, vanaf 5 m˛ tot een grote akkerrand.


Gras bestelformulier


Vul alle benodigde gegevens in en plaats een grasbestelling. Wij sturen altijd een bericht voor de verdere afhandeling. Indien u dus géén bevestiging hebt ontvangen, neem dan aub contact op! 
Naam  
Telefoonnummer  
E-mailadres  
Vierkante meters   m2
Leverdatum  
Gras laten bezorgen  
Bezorg adres  
Verzenden »Graszoden
Graszoden € 3,95 per vierkante meter (58 x 173 cm). Sterk, goed en snel te betreden speelgazon. Graag minimaal 48 uur van tevoren bestellen, u kunt ze dan tussen 9.00 en 16.30 uur afhalen, mits voldoende aanvraag en de weersomstandigheden het toelaten.

Gratis kunstmest voor particulieren
Omdat wij willen dat u zo lang mogelijk van uw prachtige gazon geniet, krijgt elke particulier gratis kunstmest bij de bestelling!J. van der Krol Graszoden & Tuinhout
Copyright 1900-2024
KvK 30149131
Privacyverklaring
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT