Graszoden
Medio januari zijn er weer graszoden verkrijgbaar.

Waarom graszoden van Houthandel J. van der Krol?
Met deze graszoden ben je verzekerd van een sterk, goed en snel te betreden gazon. De graszoden worden vers gesneden en kosten € 3,85 per vierkante meter (= 1 rol van 58 x 173 cm). De zoden zijn verkrijgbaar van woensdag t/m vrijdag. Om aan de vraag te kunnen voldoen en teleurstelling te voorkomen, vragen wij om je bestelling 48 uur van tevoren door te geven, dan kun je ze tussen 9.00 en 16.30 uur afhalen.
Als particulier krijg je gratis bemesting bij je bestelling! 
Wilt je het gazon bij- of inzaaien? Bij ons koop je het juiste graszaadmengsel. Daarnaast leveren wij bloemenmengsels op bestelling.


Gras bestelformulier


Vul alle benodigden gegevens in en plaats een gras bestelling. Wij nemen vervolgens nog contact op voor verdere afhandeling.
Naam  
Telefoonnummer  
E-mailadres  
Vierkante meters   m2
Leverdatum  
Gras laten bezorgen  
Bezorg adres  
Verzenden »Graszoden
Graszoden € 3,85 per vierkante meter (58 x 173 cm). Sterk, goed en snel te betreden speelgazon. Graag minimaal 48 uur van tevoren bestellen, u kunt ze dan tussen 9.00 en 16.30 uur afhalen, mits voldoende aanvraag en de weersomstandigheden het toelaten.

Gratis kunstmest voor particulieren
Omdat wij willen dat u zo lang mogelijk van uw prachtige gazon geniet, krijgt elke particulier gratis kunstmest bij de bestelling!J. van der Krol Graszoden & Tuinhout
Copyright 1900-2023
KvK 30149131
Privacyverklaring
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT