Meststoffen
Een mooi gazon heeft onderhoud nodig. Bij ons koopt u (organische) mest- en voedingsstoffen voor uw gazon en border. Zo heeft u prachtig gras met onze gazonmest en geniet u het hele jaar door van een tuin in topconditie.

Enkele aanraders
Behalve basisbemesting hebben wij ook een aantal andere producten. Speciaal voor uw gazon koopt u bij ons langzaam werkende, stikstofrijke kunstmest. Ook mest met een indirecte werking tegen mos of voor een snelle inworteling behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast houden wij ook rekening met de seizoenen: wij leveren mest specifiek voor een snelle groei in het voorjaar en mest met meer kalium voor het najaar.
Voor uw border leveren wij (organische) basisbemesting, maar ook koemestkorrels behoren tot ons vaste assortiment.
Wilt u weten welk specifiek soort mest u voor uw gazon of border kunt gebruiken? Wij geven u graag meer informatie en tips over bemesting en onderhoud van uw gras.DCM Start
25kg DCM Start. Formule rijk aan stikstof, ideaal voor vroege voorjaarsbemesting van gazons en grassportvelden. Voor een snel herstel na de winter, na het verticuteren of na de doorzaai. Samenstelling met zowel snelwerkende als organische voedingselementen voor verlengde werking. Samenstelling NPK (Mg) 18-3-3 (2).

DCM Mix 2
25 kg DCM Mix 2 Bordermeststof. Formule rijk aan kalium: ideaal voor bloeiende planten, heesters, bomen, rozen, vaste planten, (fruit)bomen, aardbeien, vrucht- en knolgroenten. Dankzij zijn zachte werking uitermate geschikt voor jonge, nog gevoelige wortels. Met 4% magnesium (MgO) voor een frisgroene bladkleur. Samengestelde organisch-minerale meststof NPK 7-6-12 + 4 MgO.

DCM Mix 3
25 kg DCM Mix 3. Ideale basisbemesting voor gazons, groenten, boomkwekerij- en siergewassen met nadruk op (blad)groei. Nadruk op stikstof voor een sterk groei-effect en diepgroene bladkleur. Goede startwerking, met behoud van lange nawerking. Samengestelde organisch-minerale meststof NPK 9-3-6 + 3 MgODCM Gazon Pur indirect tegen mos
DCM Gazon Pur zorgt voor een groen gazon en pakt mos vanaf de wortel aan. Hierdoor sterft het hele mosplantje af en kun je deze geheel verwijderen. Het hoge kaliumgehalte zorgt voor een betere weerstand tegen droogte, vorst en betreding. De meststof bevat een grote variatie aan grondstoffen en geeft gegarandeerd 100 dagen continue voeding aan je planten. Gebruik dit een aantal weken vóór het verticuteren, dan krijgt het gras kans om te herstellen, terwijl het mos afsterft.

Bemeste tuinaarde
Liever geen boomschors of houtsnippers als bodemproduct? Wij verkopen ook tuinaarde, potgrond, siertuincompost en vulzand. Voor de aanplanting van uw tuin leveren wij DCM-vivimus voor zowel gewone als zuurminnende planten.J. van der Krol Graszoden & Tuinhout
Copyright 1900-2022
KvK 30149131
Privacyverklaring
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT