Houthandel J. van der Krol uit Bilthoven draagt bij aan verantwoord en duurzaam bosbeheerHouthandel J. van der Krol is al meer dan 100 jaar werkzaam in de Nederlandse en Duitse bossen. De hier geoogste bomen leveren wij bij diverse afnemers in binnen- en buitenland, waar het rondhout verwerkt wordt tot planken, balken en plaatmaterialen. Omdat het belangrijk is voor Europa om zeer goed op onze natuurlijke grondstoffen te letten, is het voor ons belangrijk om ons ervan te verzekeren dat al het hout waarin wij handelen voortkomt uit verantwoord en duurzaam bosbeheer. Zo zorgen wij niet alleen voor uw genot van uw nieuwe tuin, maar zorgen we tevens voor een duurzame toekomst voor de volgende generatie.
Houthandel J. van der Krol uit Bilthoven is Erbo gecertificeerdDe meeste kubieke meters in de bossen worden geoogst met Harvesters. Dit zijn hightech machines die, met respect voor natuur en omgeving, de bomen vellen, onttakken en afkorten.
Wat achterblijft is een bos dat weer optimaal verder kan groeien en verjongen. Wij zijn Erbo gecertificeerd en werken uitsluitend met vakmensen met hart voor natuur en milieu.


Meer informatieWilt u meer informatie over hoe duurzame houthandel in Nederland werkt en over hoe Houthandel J. van der Krol hieraan bijdraagt? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren en vakkundige medewerkers staan u graag te woord. Stuur ons een e-mail naar info@jvdkrol.nl, bel ons via 035 - 666 82 21.
J. van der Krol Graszoden & Tuinhout
Copyright 1900-2024
KvK 30149131
Privacyverklaring
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT