Houthandel J. van der Krol uit Bilthoven draagt bij aan verantwoord en duurzaam bosbeheerHouthandel J. van der Krol is al meer dan 100 jaar werkzaam in de Nederlandse en Duitse bossen. De hier gesnoeide bomen leveren wij bij diverse afnemers in binnen- en buitenland. Omdat het belangrijk is voor Europa om zeer goed op onze natuurlijke grondstoffen te letten, is het voor ons belangrijk om ons ervan te verzekeren dat al het hout waarin wij handelen voortkomt uit verantwoord en duurzaam bosbeheer. Zo zorgen wij niet alleen voor uw genot van uw nieuwe tuin, maar zorgen we tevens voor een duurzame toekomst voor uw kinderen.
Houthandel J. van der Krol uit Bilthoven is FSC®-C013115-gecertificeerdDe meeste kubieke meters in de bossen worden geoogst met Harvesters. Dit zijn hightech machines die, met respect voor natuur en omgeving, de bomen vellen, onttakken en afkorten.

Wat achterblijft is een bos dat weer optimaal verder kan groeien en verjongen. Een groot deel van het Nederlandse bosareaal is FSC®-gecertificeerd: een extra garantie voor verantwoord bosbeheer. Houthandel J. van der Krol is FSC-C013115-gecertificeerd. Hout met dit keurmerk komt uit een goed beheerd bos, onafhankelijk beoordeeld volgens de normen van milieu, sociale omstandigheden en economie. Zo helpen wij mee aan een controleerbare keten van bos naar eindverwerker.


Meer informatieWilt u meer informatie over hoe duurzame houthandel in Nederland werkt en over hoe Houthandel J. van der Krol hieraan bijdraagt? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren en vakkundige medewerkers staan u graag te woord. Kom langs in onze winkel, stuur ons een e-mail naar graszoden-tuinhout@jvdkrol.nl, bel ons via 035 - 666 82 70, of vul het contactformulier in.
J. van der Krol Graszoden & Tuinhout
Copyright 1900-2020
KvK 30149131
Privacyverklaring
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT